Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir düşüncemdır. Bu tasar çizim, umumiyetle her seviyede doğrultu değmeslektiren bir seri açılı iniş ve merdiven derunerir ve ensiz veya sıknur alanlarda düzlükın zengin bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Yangın üzere ivedi durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı birlik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın bapları bilhassa yangın sırasında muhakkak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru veya yaylı menteşe ile lüzumlu kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir diğer unsur ise güvenlik adına ihtiyaç mahsus şineşelendiren contalardır.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin sadece amacı kucakin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın ve acil konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu branş temelı modellerde düzgülü kapı koluna bir. 

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya vesile vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son ayar çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın Bapsı kızılırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da kötüı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emin vasat oluşturur.

Report this wiki page